Кървавият Дворец отвори врати в DMC5

От
В. Рашковски
на
2/4/2019

Отвориха вратите на ‘Кървавия Дворец’ (Bloody Palace) в Devil May Cry 5 — традиционно за поредицата място, в което можете да борите орди от безкрайни демони, но този път с мотори-резачки (не моторни, не е грешка) и ракетни протези, които се дублират като ховърборд. Ако това не звучи като разтуха след дълъг работен ден, изпълнен с тъпи шеги от колегите, здраве му кажи.


Режимът е безплатен за всеки, който притежава играта. Capcom придружиха излизането му с услужливо видео, което (предполагаемо) трябва да замести нулевите вътре-игрови насоки как и какво се прави в новата локация.


Можете да влезете в Кървавия Дворец като всеки един от тримата основни герои в кампанията — Nero, V или Dante. Всичките ви предмети и умения от кампанията се пренасят и в новия режим, което е солиден стимул първо да изиграете/довършите сюжетната линия. Както подобава от подобен ‘режим на оцеляване’, играете под стриктен времеви лимит — и го удължавате с бързи победи, стилни изпълнения и недосегаемост от демонските пълчища.


Впрочем, напук на ширещите се слухове, Capcom не са добавили нито мултиплейър, нито нов играем персонаж. Дали това ще се случи — особено предвид обещанието им DLC да няма — ще разберем тепърва. По-важното е, че DMC5 дебютира като напълно завършено и достойно продължение на поредицата, което е напълно достатъчно.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!