Трети сезон на Castlevania започва през март

От
В. Рашковски
на
21/2/2020

Миналия ноември, скандинавската дивизия на популярната услуга за стриймване на филми и сериали Netflix взриви фенбазата си като обяви (непреднамерено, оказа се тогава) завръщането на популярният анимиран сериал. Сега вече е официално: третият сезон на Castlevania започва на 5 март. 


Анимираната адаптация на класиката на Konami стартира през 2017 и срещна моментален (и доста изненадващ) критичен успех. Дебютните четири епизода ни запознаха с един очернен Дракула, решен на мъст след убийството на съпругата му от църквата, както и хората, решени да го спрат — включително набеденият ловец на чудовища Trevor Belmont. 

Промо арт на Сезон 3.


Сценарист на шоуто е Warren Ellis, а разработката му е поверена на Adi Shankar (който е обявил и работата си по анимирани адаптации на Assassin’s Creed и Devil May Cry), и поставя Richard Armitage в ролята на Trevor Belmont, Graham McTavish като Dracula, James Callis като Alucard, и Alejandra Reynoso като Sypha Belnades.


Вторият сезон удвоява времетраенето си спрямо оригинала, качвайки се на осем епизода, и изглежда третият ще запази тенденцията — повишавайки се на солидните десет епизода. Официалният туитър на Netflix обещава “повече мистерия, убийства, хаос и вампири от всякога.”Мърррр.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!