Наскоро се събрахме на живо за 5-и път

От
Н. Предева
на
23/3/2020

ARX съществува от почти три години вече, а не сме се събирали на живо и наполовина толкова пъти, колкото би ни се искало. За сметка на това, всяка среща е изпълнена с паметни моменти, култови гафове и мили спомени.

Толкова мили, че чак реших да драсна малко по въпроса, та да може който е бил там, да си припомни и да му стане топло и пухкаво отвътре, а който не е бил - да го е яд, че не е дошъл, и да вземе да си донесе задните части следващия път.

Като за начало, имаше сериозен шанс скромното ни събиране да не се осъществи изобщо. Карантината все още не бе влязла в действие, затова за всеки случай се екипирахме с дезинфектант и маски (благодарим ти за което, Playnot!).

Чисти и обезбацилени, настанихме се в KANAAL, които са домакин на второ поредно наше събитие. Както и преди, те изпъкнаха с интересната си селекция от обичайни и изчекнати крафт бири, както и онази безумно добра лимонада, която задължително трябва да опиташ.

Khaltazar пък ни донесе домашно направена шоколадова торта чак от другия край на България! Лакомо я нагълтахме след събитието и, честно казано, силно слюноотделям само сещайки се за нея.

Организирахме и турнир по Pummel Party! Играта се превръща в традиция по време на събиранията ни и със сигурност можете да я очаквате и следващия път. Победителите на първо, второ и трето място (Stefix, Bastorr и Blockage) се сдобиха с лъскави нови периферии, благодарение на любезните ни спонсори Trust Gaming, а завършилият на четвърто място Tsanibus гушна съб към Twitch канала ни, както и самия Влади.

Томболата спечели за втори пореден път Nazqo - май ще трябва да сменим урната за следващото теглене, тъй като несъмнено са се наговорили.

Като за завършек, котката на покрива, учудената физиономия на Марто и всички останали снимки от събитието можеш да откриеш тук в нашата Facebook страничка.

С въздушна прегръдка, от поне 2 метра разстояние, благодаря на всички за подкрепата! Ще се видим отново скоро ❤

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!