BlizzCon 2020 няма да се състои нито на живо, нито онлайн

От
Н. Предева
на
27/5/2020

Новината, че BlizzCon 2020 няма да се състои, не учудва никого. Настаналата ситуация масово разтърси събития от всеки калибър по цял свят, и BlizzCon няма да бъде изключение.

Това, което ни учуди, е фактът, че на място на конференцията няма да се състои и дигитална алтернатива - нещо, към което мнозина гледаха с нетърпение.

Сара Смит, изпълнителен продуцент на BlizzCon, споделя в официално обръщение, че екипът ѝ е взел трудното решение след екстензивни дискусии относно това какво въобще би представлявала масовата конференция под прожектора на настъпилите усложнения.

За сметка на това, няма да ни се наложи да чакаме до следващата есен - според Сара, екипът е "насочил своя BlizzCon дух" в това да организира онлайн събитие в ранната 2021 г. И макар информацията за това да не е потвърдена, фенове вярват, че допълнителното време е нужно за изготвянето на някое и друго интересно демо за електронния билет.

Електронните спортове също няма да останат забравени, с обещание да бъдат намерени алтернативи на обичайните изяви върху конкурентната сцена на BlizzCon.

Какво значи това за бъдещето на BlizzCon и ще има ли две събития през 2021 - предстои да научим.

TL;DR: BlizzCon 2020 през крив макаРон 2020.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!