Новият бъндъл на itch.io отключва 1500+ игри за под 10 лв.

От
Н. Предева
на
12/6/2020

Ако имаш едни свободни $5 (или 8.60 лв.) заедно с чудното желание и да подкрепиш готина кауза, и да експлодираш с буквално стотици нови игри, то това определено е бъндълът за теб.

С над 1500 инди игри в списъка си, пакетът "Bundle for Racial Justice and Equality" на itch.io вече успешно задмина своята цел от $5,000,000, всеки цент от които ще бъде използван в борбата срещу расова дискриминация. Все повече и повече разработчици се включват в кампанията и бройката на игрите, включени в пакета, не спира да расте!

Измежду страхотните заглавия в пакета можеш да откриеш игри като Night in the Woods, Celeste, A Mortician's Tale, Minit, Anodyne, Super Hexagon, Super Meat Boy, Pyre и СТРАШНО МНОГО ДРУГИ. Честно, няма смисъл да ги изброявам, над 1500 са.

Ако не си запознат с itch.io, сайтът накратко може да бъде представен като Платформата на инди разработчика. Докато в магазини нато Steam, GOG.com и Epic девелъпърите трябва да минат "сито" преди дигиталното им детенце да се появи в магазина, itch.io е мястото, където можеш просто да кажеш на́.

Закупените ключове ще станат активни в твоя itch.io акаунт (не очаквай да ги получиш в Steam), откъдето можеш или да сваляш отделните инсталационни файлове от самия сайт, или да си свалиш itch.io лаунчъра, откъдето по-лесно да менажираш всичко на компютъра си.

Побързай - кампанията ще бъда активна само още 3 дни.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!