Студиото зад Legend of Korra разработва анимиран филм по The Witcher

От
Н. Предева
на
23/1/2020

Макар и да има още минимум година до излизането на втория сезон на нетфликсовия "The Witcher", няма да ни се наложи да чакаме твърде дълго за следващата си доза Гералт.

Да, можеш да гледаш наново първи сезон, да преиграваш трите игри, да препрочиташ книгите и, стига да си достатъчно отчаян, може би дори ще гледаш онзи полски сериал от 2002 г. наименуван "The Hexer". Всички знаем, че това няма да ти е достатъчно, знаят го и добрите хора от Netflix. Именно затова ни кроят нов филм, който да "свърже" първи и втори сезон!

Филмът ще се казва "The Witcher: Nightmare of the Wolf" и според Томек Багински (Tomek Baginski), изпълнителен продуцент на "The Witcher", е една от няколко изненади, които Netflix готвят за феновете. Хенри Кавил ще озвучи ролята, която залепна по него като латексов костюм, а движещи сили зад проекта са Бо ДеМейо (Beau DeMayo) и Лорън Хишрих (Lauren S. Hissrich). Бо е отговорен за сюжета на филма, отбелязан е и като сценарист на два от епизодите в самия сериал. Според личния Twitter профил на Хишрих, проектът е в разработка от над година.

Анимацията на "The Witcher: Nightmare of the Wolf" е поета от Studio Mir, в чието портфолио блестят творби като "The Legend of Korra", "The Boondocks" (сезон 4), "Voltron: Legendary Defender" и други.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!