Вземи A Total War Saga: Troy безплатно през следващите 24 часа

От
Н. Предева
на
13/8/2020

Късната бронзова епоха те очаква в най-новата игра от поредицата Total War!

Играта, разработена ексклузивно от българското студио Creative Assembly Sofia, може да бъде добавена към рафта ви с игри през платформата на Epic Games съвсем безплатно и съвсем завинаги през следващите 24 часа (до 16:00 ч. на 14 август).

Това е първата Total War игра, която акостира на брега на Epic Games Store, и ще остане ексклузивна за платформата в рамките на точно година - можем да я очакваме в Steam на 13 август 2021 г.

A Total War Saga: Troy е освен това и първият завършен проект на Creative Assembly Sofia (някога познати и като Black Sea Studios и Crytek Black Sea, сложна работа) от известно време насам, ако изключим работата им над Total War II под формата на 2 допълнителни campaign pack-a.

Българското студио бе придобито от Creative Assembly през 2017 година и е приятно да видиш, че са получили шанс гордо и умело да разперят крилете си над самостоятелен проект.

Та грабнете своето късче българска гордост безплатно в магазина на Epic Games през следващите 24 часа и започнете да я опазвате тая Троя - близка си ни е и без това.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!