Battlefield 5 показва Battle Royale режим в нов трейлър

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Излезе нов Battlefield 5 трейлър за загрявка преди Gamescom. Макар да твърди, че заснетото е от самата игра е малко трудно да повярвам, че Battlefield е холивудски хореографирана баталия - вместо хаотична смесица от залпове и хора, каращи танкове наобратно. Тази технология не сме я стигнали още, но както ясно може да видите от трейлъра по-долу, Battlefield 5 е една смазващо добре изглеждаща игра.

 

Ако сте стигнали до края на трейлъра, няма начин да не сте видели краткия тийз на Battlefield Boyale, или както там са решили да кръстят обявения на Е3 battle royale режим. Изглежда стандартния неопределен, синкав енергиен кръг от големците в жанра (Fortnite и PUBG) е заменен с, лично мнение, доста по-якия пръстен от огън. Дори за кратко го виждаме в действие, и група невнимателни войници падат жертва на огнения ад. Огънят е дългогодишно графично предизвикателство в гейминга - както за да изглежда добре, така и да поддържа стабилен фреймрейт - и ми е любопитно как ще се справи Frostbite с нелеката задача на масивен пожар, заградил 100 човека едновременно.

В сравнение с количеството информация, което научихме за Grand Ops режима, знаем доста малко за бъдещия Battlefield Royale. Това обаче не е особено изненадващо, тъй като обявлението му в Е3 се усещаше повече като реакция на скорошните тенденции в гейминга а и се знае, че няма да бъде налице веднага щом излезе играта. Едно нещо обаче е видимо дори в ‘огнената’ част на трейлъра: танкове. Това дава надежда, че ключови за Battlefield белези като военните машини няма да бъдат изключени в преследването на златната battle royale кокошка.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!