Division 2 се връща в Ню Йорк

От
В. Рашковски
на
16/2/2020

Ubisoft разкриха Warlords of New York — чисто нов, платен експанжън за онлайн looter shooter-а The Division 2. Той излиза съвсем скоро — на 3 март! — за платформите, на които е и базовата игра: PC, PS4 и Xbox One.


Както предполага самото име — ‘Военачалниците на Ню Йорк’ — The Division 2 напуска познатите бойни полета на Вашингтон и се завръща в града на първата игра. Експанжънът цели да развърже сюжетни нишки, заплетени и оставени недовършени в първата Дивизия / The Division 1. 


Играчите имат възможността да се впуснат както солово, така и в кооперативна кампания по елиминирането на агентът-отцепник от Дивизията Aaron Keener, както и четиримата му лейтенанти. Кампанията е поместена в отнесените от летен ураган улици на Манхатън. Както вероятно очаквате от Ubisoft, светът на играта е отворен и пресъздава 1:1 въпросният квартал, като включва редица знакови локации като Battery Park, Wall Street, Chinatown и Two Bridges.


Warlords of New York покачва максималното ниво в играта от 30 на 40, като има изискване да сте достигнали 30-то ниво и World Tier 5 в основната игра, преди да започнете новата кампания. Очаквано, експанжънът внася нова екипировка, нови оръжия, четири нови умения и “безкрайна” система за прогрес, позната като SHD ниво. След победата над агентите-отцепници, играчът ще може да се придвижва свободно между Вашингтон и Ню Йорк, за да довърши всички възможни задачи по свое усмотрение.


Експанжънът дава началото на преработен endgame, който внася тримесечни ‘Сезони’ — всеки от тях ще бъде обвързан с различна главна цел за елиминиране, всяка със своя мрежа от подчинени. Ubisoft обещават уникални сюжети за всяка нова мишена, както и разнообразие от сезонни занимания и награди, включително състезателни Лиги и Глобални Събития с ограничено времетраене. Първият Сезон на Division 2 започва само седмица след излизането на Warlords.


Ако сте заинтригувани от перспективата за пътешествие до Ню Йорк в Division 2, имате на разположение няколко варианта. Експанжънът е наличен самостоятелно за 30 евро, но може да бъде купен и в пакет с базовата игра (40 евро) или всичко излязло досега, включително DLC-та (60 евро).

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!