Дебютен трейлър за Red Dead Redemption 2

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Имате ли актуално поколение конзола? Наближава един от онези моменти, в които много боли ако нямате - въздухът мирише на барут, конете цвилят, Енио Мориконе звучи в главите на всички, и изобщо се опитвам се ви намекна, че остава седмица до Red Dead Redemption 2. Даже създателите му Rockstar са повече от надъхани, поне ако съдим по дебютния трейлър за играта:


“Америка, 1899. Иде краят на Дивия Запад. След опит за обир в градчето Блекуотър, който жестоко се обърква, Артър Морган и бандата Ван дер Линде са принудени да бягат. С федерални агенти и най-добрите ловци на глави по петите си, бандата е принудена да граби, краде и разстреля пътя си през грубата сърцевина на някогашна Америка, за да оцелее. И докато вътрешните конфликти ги раздират, Артър трябва да избере между собствените си идеали и лоялността към бандата, която го е отгледала.”

Мърр. Нямам търпение да се впусна в каубойското приключение, което - ако съдим от изтеклата по-рано тази седмица информация - ще трае впечатляващите 60 часа. Доста подходящо, предвид че цената му ще бъде в суровият, но честен ААА размер от 60 евро.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!