Преди половин година ви помолихме да попълните една анкета

От
Н. Предева
на
3/11/2020

Помните ли началото на годината? Такива спокойни, по-простички времена бяха! Красота. 


Та, бяхме ви наспамили с една анкета, за да научим кои са нещата, които правят ARX - ARX, и какво бихте искали да видите по-различно или ново. Някои от отговорите ви ни сгряха сърчицата, други ни изненадаха с креативността си, а трети… все още се чуваме с терапевт за третите. 

Статистиките

  1. За игрите и стриймовете:

Като за начало, ОГРОМНА част от вас (77%) предпочитат да изиграваме игрите си докрай, вместо да ги разцъкваме за стрийм-два и да почнем нещо ново. Брей. Близо 50% от зрителите са доволни от програмата такава, каквато си е в момента, а други 28% искат да видят повече стриймове уикендите. Сутрешните стриймове пък са блян в очите на 8% от участниците.


  1. Съдържание, което не е директно свързано с видео игри:

Оказва се, че бая от вас (25%) искат да вкараме разиграване на настолни и ролеви игри. Близко до настолните игри с 23% е и желание за разширен подкаст, който покрива филми и нърд културата като цяло, а на трето място е любовта ви по книги-игри, които се задават скоро!


  1. Twitch, Patreon и мърч: 

Докато четвърт от попълнилите анкетата признават, че не са абонирани в Twitch, 17% са били благословени със съб от Блокажа. Точно 60% от анкетираните са събнати, 3% от които ползват Twitch Prime за целта. 

Малко над половината от вас пожелаха да си създадем Patreon, с още 10%, които са навити да се включат, стига да създаваме ексклузивно съдържание за платформата. Fair enough! 

И стигаме до мърча! Тениските и чашите са очеизбиващ победител с 33 и 29 гласа респективно, докато значките и стикерите показаха по-скромна фен база от 12 и 11 гласа. 17 човека пък не се интересуват хич от мърч. 


Отговорите


Скромна селекция от отзивите, които получихме:


Добавете ми повече свободно време, да мога да ви гледам по-често.


Дадено! *размахва си диво магическата пръчка*


Аз мисля, че сегашното съдържание е една симбиоза от прекрасни хора с различни интереси, които поддържат качество, разнообразие и класа в българския Туич. Смятам, че за момента нещата се повече от идеални и дори и да направите една грешна стъпка или искаме някаква променя, ще ви кажем на момента :)



Бих искал да виждам и по-нови игри в стриймовете като например Valorant, Legends of Runeterra и т.н.


Не е изключено да се появи и нещо такова при нас, но ще бъдем честни - нито един от екипа не се интересува горещо от тези конкретни жанрове. Никога не знаеш кога ще ни подгонят щръклиците де!


Би било хубаво да не се пропуска ARXCast толкова често.


Ахем. Петъчния подкаст, който е в сряда, но понякога пак е в петък ли имаш предвид? 


По принцип всичко е на невероятно професионално ниво. Ако има нещо, което бих искал да има... може би стриймове на повече класики (old games) и може би повече гайдове на стрийм.


Обичаме си класиките! Влади вече извъртя старите Fallout игри, а аз (Нора, приятно ми е) от време на време правя жалки опити да подкарам разни по-стари куестове в OBS. Всичко се крепи на магия :D


Искам да изкажа огромната си благодарност на целия ви екип че ви има ... Обичам да следя под-каста с новините, както и понякога някои игри за да видя какво представляват за половин час. Много ми се иска да се намери някой с много време да постриймва на поредицата: Divinity Original Sin, също така бих следил ако някой се захване с Path of Exile. Иначе няма никакво значение за мен по кое време се стриймва. Важното е да сте живи и здрави и все така отдадени!


Определено има желаещи да играят Divinity: Original Sin. Оглеждай се за стриймовете в програмата съвсем скоро! Path of Exile също има потенциал да се появи, но не обещаваме нищо засега. Също така, ох, колко си мил/а! 😭


Съдържанието е достатъчно богато. Може би рубрика за хардуерни новини липсва.


Нямаме си tech guy. Трябва ни tech guy. Някой иска ли да бъде нашият tech guy?


Това, което аз бих предложил, е от време на време да се включва и някой друг от екипа в петъчната вечеринка, който да внесе още някое различно мнение или новинки/игри. 


От време на време се появяват бонус хорица в подкаста, колкото да развалят хипер парещата химия между Влади и Боби. 


Ако може да се играят повече хорър игри XD


Размина ни се сега този октомври с игри като SOMA и Phasmophobia. Да видим дали ще поддържаме темпото занапред!


Всички сте прекрасни, може да опитате да направите някой кулинарен стрийм да ни покажете, как звездите от Аркс готвят. Доволен съм от всичко, което се излъчва.


Откога се каним с Вики на суши стрийм… Скоро™️, честна скаутска! Чакайте да се успокоят вирусите първо. 


Повече прояви на котки и разни сладки домашни любимци от всякакъв вид на камерите :D


Получаваш го! Получаваш ги! Твои са!!! ʕ •ᴥ•ʔ


Списание на хартия! :D Поне веднъж годишно, не знам дали ще има друг който би си го купил, аз 100% бих.


Ох, де да бяха на мода още списанията - миришат страхотно! Трябва да си издадем цитатите от Twitch чата обаче, би било перфектното издание тип coffee table book. 


Много ви обичкам :3


И ние теб q_q


Вие сте група прекрасни хора които привличат прекрасни хора и имате най-доброто комюнити ЕВЪР! <3


Отивам да поплача малко от радост, твърде много ми идва това…


Ами сега?

Като за начало, имаме си магазин вече! Ура! 

Аудиторията ни се състои от 87% брадати мъже с котки.


Толкова много от вас пожелаха да се похвалят пред света с любовта по ARX, че ръцете ми щяха да се счупят по път към доставчика. Вижте само какви са хубавци всичките!

Все още работим в направление уикенд стриймове, но за сметка на това делничното утро вече е доста по-занимателно! Зачестили сме и ко-оп стриймовете (които едновременно са по-забавни, а и помагат да се сплотим още повече като екип).

Създадохме и Patreon, в който над дузина чудесни приятели ни указват ежемесечна подкрепа - в тотален шок сме! Патреоните ни, освен че печелят сърдечната ни благодарност, получават достъп до избор на игри за някои стриймове, скромна отстъпка в магазина ни, роля в Discord, и разни други благинки. Предстои да разширим още малко дейностите там ❤️

И... това е то. Продължаваме напред все по-надъхани.

Страхотни сте! Благодарим ви! Обичаме ви!

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!