Нов Crash Bandicoot излиза съвсем скоро

От
В. Рашковски
на
22/6/2020

Редакция 22.06.20: Студиото Toys For Bob осъществиха тийзнатото през уикенда и ни дадоха първия трейлър от новата Краш игра - Crash Bandicoot 4: It's About Time.  Потвърдена беше и пусковата дата, 2 октомври 2020.

 

Първоначална новина: Изтичанията на информация за бъдещата Crash игра изглежда нямат край: този път получихме както изображения от самата игра, така и пускова дата.


След тазседмичното изтичане на заглавието на играта, предвидените ѝ платформи и описанието ѝ от Тайванската комисия за възрастов рейтинг, от Crash Bandicoot 4: It's About Time вече имаме и няколко (пикселизирани, ама както и да е) скрийншота, както и пускова дата.

Снимките изглеждат като извадка от промоционален трейлър - в него се вижда логото на Xbox, но по наличната засега информация, тя ще излезе и за PlayStation 4. Извадките показват няколко локации от платформъра на Toys for Bob, разкриват няколко скина, които получавате при дигитална покупка (които като цяло потвърждават, че ще играете с Crash и Coco), както и пусковата дата - 9 октомври 2020.

 

Както сами виждате, скрийншотовете не са с невероятно качество, но дори така може да отсъдим, че говорим за класическа Crash игра - 3D platformer с пъстра цветова палитра и наднормено количество кашони.

Вероятно в отговор на неспирните течове на информация през последните дни, самите Toys for Bob туийтнаха вчера, че ще разкрият новата си игра в понеделник, 22 юни.

 

Ето го и описанието на самата игра:

 

"Докато Crash релаксира и изследва своя остров през 1998, той намира мистериозна маска - Lani-Loli - скрита в дълбините на пещера. Маската е една от Квантовите Маски (Quantum Masks) и изглежда познава Aku-Aku, маската-приятел на Crash! Със завръщането на Квантовите Маски и внезапната поява на Квантови Рифтове около нашите герои, те решават да се впуснат в дръзко приключение из различни времена и измерения за да спрат отговорния за случващото се."


Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!