A Total War Saga: Troy излиза безплатно в Epic през август

От
В. Рашковски
на
2/6/2020

A Total War Saga: Troy е смесица от история и митология, която поставя всеизвестния военен конфликт между Троя и Гърция в нова светлина. Играта излиза на 13 август в Epic Games Store - и ще бъде безплатна за всеки, който я изтегли в първите 24 часа от излизането ѝ.

 

"Благодарение на Epic, имаме възможността да предложим Total War заглавие безплатно на дебютния му ден. Вълнуваме се, че можем да предложим нещо такова на нашите играчи," казва Tim Heaton, шефът на Sega Europe.

 

"Това значи, че не само ще донесем приказките и легендите за Троя на мащабна аудитория чрез масивната платформа на Epic, но и че чисто нови играчи ще могат да изпробват Total War игра за пръв път, да преживеят уникалния геймплей, с който е известна поредицата."

 

Митологичните събития около Троянския Кон са добре известни на всички, но Creative Assembly планират да ги поднесат по (доколкото е възможно) исторически достоверен начин. Един от многобройните примери са минотаврите, които могат да бъдат наети като героични бойни единици, но няма да бъдат прочутите чудовища от Гръцката митология - а масивни мъжаги-тарани с орнаментирани бикоподобни шлемове. Кентаврите пък са специализирана лека кавалерия, наместо очакваните хуманоиди полу-коне.

 

A Total War Saga: Troy ще бъде ексклузивна игра за Epic Games Store в рамките на една година, след което ще бъде пусната в Steam и други дигитални магазини.



Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!