Onslaught е новият експанжън на Star Wars: The Old Republic

От
В. Рашковски
на
18/4/2019

В случай, че новината за The Fallen Order не ви насища с достатъчно Star Wars за известно време, ето още малко: след три години суша откъм съдържание, нов експанжън се е запътил към Star Wars: The Old Republic. Името му е Onslaught и ще кацне на сървърите тази есен, безплатно за всички абонати на застаряващото MMO.


Onslaught ще донесе нови сюжетни линии, две нови планети, нов Flashpoint (dungeon), нов Operation (raid), а също и наръч нови умения и ключови предмети за класовете в играта.


“Star Wars: The Old Republic: Onslaught ви поставя в сърцето на лумналия конфликт между Галактическата Република и Ситската Империя. Ще останете ли верни на фракцията си, или ще впуснете в подривна дейност, която да саботира тяхната военна кампания? Изборът е ваш,” загатва блог постът, посветен на експанжъна.


“Изследвайте две нови планети, нов Flashpoint на разкъсаната от война Корелия, нов Operation в дивите джунгли на Даксун и още! Грабнете плячката от бойните полета с преправената система на екипировка, увеличените максимални нива и нови умения. Star Wars: The Old Republic: Onslaught идва през септември 2019, безплатна за всички абонати!”


Ъпдейтът ще ви даде достъп и до Ондерон — нова планета с “неопитомени джунгли и свирепи зверове”, както и Мек-Ша — “независима горивна станция с необуздан нрав, вкопана в кухината на изчерпан астероид, някога контролиран от Хътяните”, която е “свърталище на беззаконието, в което се пресичат пътищата на контрабандисти, пирати, наемници, търговци и бегълци”.


Макар никога да не достигна висотите, на които се надяват франчайз като Star Wars и разпространител като EA, BioWare-ското MMO отроче все още поддържа сървъри и фенбаза, която да оправдае ново съдържание. Можем само да се надяваме, че новият експанжън заслужава и CGI трейлър от ранга на предходните, които според мнозина си остават най-хубавата част от играта.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!