Final Fantasy 7 Remake и Marvel's Avengers - отложени

От
В. Рашковски
на
16/1/2020

Square Enix обявиха, че римейкът на Final Fantasy 7 — първоначално обявен да излезе на 3 март — се отлага с малко повече от месец. 


Обявлението дойде в Twitter, като новата дебютна дата на играта е 10 април.


“Направихме това тежко решение, за да си дадем още няколко седмици да полираме играта и да ви дадем възможно най-доброто преживяване,” пише продуцентът Yoshinori Kitase на сайта на Square Enix. “От името на целия екип искам да се извиня на всички ви — защото знам, че това значи да чакате играта още малко.”


За радост, отлагането е от по-кратките, а и винаги си струва, ако получим по-полирана игра в крайна сметка. Далеч по-сурово беше отлагането на предстоящата Marvel's Avengers игра, чиято пускова дата беше запратена от 15 май чак до 4 септември.


В изявление на сайта им, разработчиците Crystal Dynamics се извиниха за забавянето. То гласи: 


“В Crystal Dynamics амбицията ни винаги е била да предоставим ултимативното Avengers гейминг преживяване. За да го постигнем, взехме трудното решение да преместим пусковата дата на Marvel's Avengers на 4 септември 2020.
Ние също сме фенове на поредицата, и за нас е чест и привилегия да работим по тези легендарни персонажи. Нашата визия за Marvel's Avengers е да ви дадем оригинална, сюжетно-ориентирана кампания, с динамичен ко-оп и магнетично съдържание, което да ви ангажира за години напред. За да я постигнем, ще прекараме допълнителното време за разработка — фокусирайки се върху тунинговането и полирането на играта до степента, която нашите фенове заслужават.
Екипите по света, отговорни за Marvel's Avengers, искрено оценяват подкрепата, която ни оказвате. Вашият ентусиазъм и обратна връзка ни дават сили, и нямаме търпение да споделим повече. Извиняваме се за забавянето. Уверени сме, че ще си заслужава.”


Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!