Безплатно: Assassin's Creed Chronicles: China

От
В. Рашковски
на
3/2/2019

2.5D стелт-платформърът Assassin’s Creed Chronicles: China е безплатен за ограничено време, като част от разпродажбата за Китайската Нова Година в Ubisoft-ския магазин.


Ако сте позабравили Chronicles трилогията — оправдано, ако не сте отдадени супер-фенове на Асасинската поредица — то нека ви припомня, че става въпрос за приключение от “пейзажната” sidescrolling перспектива, което примесва олдскул Prince of Persia геймплей с очакваните ‘тих убиец от ново поколение’ елементи. Всичко това е гарнирано с приятна, почти акварелна стилизация на графиката — и макар да не доближава големите си братчета от основната AC поредица, то със сигурност не дразни за един следобед време изиграванка. Още повече пък на най-сладката цена, а именно — никаквата.


Другите две игри от Chronicles трилогията — India и Russia съответно — също са на разпродажба, и могат да се вземат за около 6 лв. всяко (само не се подвеждайте да вземете трилогията в пакет, защото ще ви бръкне с 20 лв. - поотделно сте на сметка).  Доста други игри от каталога на Ubisoft също са намалени, така че може да допълните я своята Assassin колекция, я Far Cry списъка, или пък да си припомните Anno-тата.


Безплатната раздаванка на Assassin’s Creed Chronicles: China ще върви в Ubisoft пазарчето до идния вторник, 5 февруари. Самата разпродажба пък продължава до 11 февруари.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!