World of Goo е поредната игра от редовните двуседмични раздаванки на качествени игри в Epic Games Store в техния целогодишен план да не бъдат най-мразения дигитален магазин на планетата. Имате две седмици (до 16 май) да добавите играта към своя акаунт, и тя ще си остане за вас дори след края на офертата.


Ако не си спомняте тази отлична пъзел игричка от зората на инди бума преди десетилетие, то позволете да ви припомня — в World of Goo подреждате и свързвате едноименните слузести топчета в структури, които отправят всевъзможни предизвикателства пред законите на физиката. Имате множество и най-разнообразни цели и пътища, но крайният резултат винаги е един: хитроумна конструкция от слуз, която достига от точка А до точка Б.


Дори да сте играли играта преди, имате стимул да я изтеглите отново — тя беше ремастерирана наскоро, и безплатното копие в Epic включва визуалния ъпгрейд. World of Goo си остава един от най-обичаните пъзел игрички на всички времена, и искрено ви я препоръчвам. Следващата раздаванка на Epic — в периода 16 до 30 май — пък ще бъде епизодичната хорър-миниатюра Stories Untold.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!