Devil May Cry 5 не планира DLC

От
В. Рашковски
на
26/2/2019

Изглежда, че Devil May Cry 5 няма да има никакво DLC — единствените изключения са The Bloody Palace и допълнителните визуални благинки в Deluxe изданието. “Кървавият Дворец” ще излезе през Април и е безплатно съдържание за всички, закупили играта.


В отговор на Twitter запитване, продуцентът Mark Walker потвърди, че въпросният ‘режим на оцеляване’ ще изчерпва допълнителното съдържание за играта след нейното излизане, макар преди това да е имало загатвания за DLC планове. Издателите Capcom също потвърдиха, че екстрите за играта се изчерпват с гореописаното, макар че DLC-то не отсъства съвсем — алтернативните оръжия, костюми, бойна музика и игрални кътсцени са включени към луксозното издание, но могат да се закупят и отделно.


Както Walker, така и пиарът на Capcom използват предпазливата дума “планове”, така че потенциалът за DLC в бъдещето на DMC5 не е съвсем отписан. Ако триото ловци на демонски глави грабнат сърцата на геймърите повсеместно — както напоследък имат навика игрите на Capcom, впрочем — не е изключено да ни сервират екстра порция приключения по-нататък.


Засега знаем със сигурност едно — Devil May Cry 5 се очаква на 8 март за PC, PS4 и Xbox One.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!