Намаление: Borderlands: The Handsome Collection

От
В. Рашковски
на
5/6/2019

Няма нищо по-добро, с което да загреете за наближаващия дебют на Borderlands 3 по-късно тази година, от отличните ѝ предшественици. И благодарение на донякъде неочакваното масивно намаление в Steam, никога не е било по-евтино да нагазите в (о)ловните полета на еталона на action RPG / shooter мелезите.


Пакетът The Handsome Jack Collection, който включва Borderlands 2, разширението The Pre-Sequel, както и всички други допълнителни DLC пакети, може да бъде ваш за скромните 6 евро. Вероятно забелязвате, че от пакета липсва първата игра — нея пък можете да намерите на също приемливо намаление от 33%.


Предвид, че в тези игри можете спокойно да изкарате стотина часа, както и слуховете, че съвсем скоро ще излезе ново DLC за Borderlands 2 (дам, седем години след излизането на оригинала), което да свърже сюжетите на предходните игри с третата част, инвестицията звучи повече от оправдана.


Напомням, че за период от половин година Borderlands 3 ще е ексклузивно предложение в Epic Store. Дали тази разпродажба е един последен печалбарски напън преди франчайза да бъде раздаден безплатно във въпросния дигитален магазин, можем само да гадаем. На тази скромна цена обаче предложението е неустоимо… или поне аз не устоях, хъ-хъ.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!