Frostpunk получава безкраен режим

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Една от малкото основателни критики към Frostpunk беше липсата на традиционния за градоустройствения жанр (city management sim) отворен ‘sandbox’ режим - играта залагаше изцяло на предварително зададени сценарии. Това обаче е на път да се промени съвсем скоро, с тъй наречения “Безкраен Режим” (Endless Mode).


Той ще бъде добавен като безплатен ъпдейт за притежаващите играта, и ще може да бъде игран по два начина: “Спокойствие” (Serenity) - за тези, които обичат необезпокоявано да разрастват града си; и “Издръжливост” (Endurance) - за хардкор играчите, които искат да извоюват оцеляването си и да тестват максимума на своята колония в неумолимия, мразовит свят на Frostpunk. Не казвам, че ще си избера Serenity, но не го и отричам. Кхъм.


Освен безкрайния режим, разширението ще добави и нови сгради, нови случайни събития и нови локации за откриване в скованата от лед пустош.


Разработчиците 11 bit Studios обещаха ъпдейта “в рамките на няколко дни” на 17 ноември, така че го очакваме всеки момент. Стягайте ушанките и ръкавиците, имаме работа.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!