Започват експанжъните за Assassin's Creed Odyssey

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Дебютният епизод на Legacy of the First Blade, първият от двата главни експанжъна предвидени за Assassin's Creed Odyssey, излиза следващата седмица. Целият експанжън ще бъде пуснат на три солидни порции, всяка от които има очаквана дължина от около 6 часа. Дебютният епизод “Преследван” (Hunted) каца на дигиталните рафтове на 4 декември.


Ако сте от дългогодишните любители на сюжетната нишка в Assassin’s Creed сагата, то експанжънът ще има зрънце lore радост и за вас: ще разкаже историята на Дариус - първият асасин, който овладява иконичното скрито острие. Миналите игри и новели често споменават него и първата му жертва, легендарният Ксеркс - но този път ще го срещнем лице в лице. И тъй като идеята е сюжетът на експанжъните да спои историите на Odyssey и миналогодишният Origins, ще срещнете и някои… Познати врагове.


Епизоди две (Shadow Heritage) и три (Bloodline) трябва да излязат в рамките на тази зима - тъй като вторият голям експанжън за Odyssey, ситуиран в Атлантида, е предвиден за пролетта на 2019.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!