Излезе N'Zoth ъпдейтът за World of Warcraft

От
В. Рашковски
на
16/1/2020

Следващият голям ъпдейт със съдържание за World of Warcraft е вече налице, и нещата изглеждат по-мрачни от всякога. Древният Бог N’Zoth е избягал от някогашния си затвор и е подхванал пъклени планове по неговия си начин: атакувайки умовете, вместо плътта.


Играчите на Ордата и Алианса получават по една нова играема раса за всяка фракция с новия ъпдейт. В сборището на Ордата се вливат лисичите Vulpera, докато в редиците на Алианса се нареждат роботизираните Mechagnomes. 


Получаваме и нови инстанции със сражения, свързани с умопомрачаващите истории на N’Zoth. Разбира се е необходимо да имате 120 ниво герой, за да започнете сюжетните нишки, които отключват двата нови Assault-a: Uldum и The Vale of Eternal Blossoms.


След като получите достъп до тях, ще се сблъскате с новите “Ужасяващи Видения” (Horrific Visions), срещу които можете да се изправите както соло, така и до петима играчи. Във всяко от тези видения, трябва да съблюдавате своя показателя за вашия ‘разсъдък’ и да избягате от кошмара, преди да го изгубите напълно. Всеки път, когато завършите Ужасяващо Видение, ще си тръгнете с фрагменти от покварата на N’Zoth, която ще ви позволи да отключите нови предмети, с които да издържите по-дълго на тези кошмари и да се спускате все по-дълбоко във всеки следващ опит. 


Има още много промени, които идват с Visions Of N’Zoth ъпдейта: екипировка, любимци, ездитни животни и прочее. Ако ви е любопитно да прочетете в детайли какво носи новия пач, можете да се обърнете към официалния Blizzard-ски пост по въпроса. Ще се видим в Азерот!

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!