N1RV ANN-A ще бъде продължението на VA-11 HALL-A

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Sukeban Games се завръщат към света на киберпънк барманската-визуална новела VA-11 HALL-A (разумните хора го четат Valhalla) с продължението… N1RV ANN-A (много забавно, пичове). Охладете ентусиазма и затегнете обратно киберпънк-визьорите обаче, тъй като не го очакваме преди 2020 г. Какво обещават в дебютния трейлър? Ще играем нов барман в нов град, изправен пред нескончаемите проблеми на нови хора, докато им забъркваме нови питиета (които определено ще помогнат в решаването на проблемите и няма да ги задълбочат, неееее…) Вижте малка част от новите муцуни в краткия, стилен тийзър:


N1RV ANN-A (подобно на първата игра, името на бара) е ситуиран във въображаемия Saint Alicia, и неговата барманка Sam има своя собствена купчина проблеми - осемгодишно синче и гадже от Якудза, например. Ала нейната работа е да бъде утеха на всевъзможните посетители на бара, да ги опознава и да им сервира точното питие - като техните разговори и бъдещи истории ще зависят от изпитото всяка вечер.

Nirvanna (отказвам да го пиша по онзи начин) е ориентировъчно обявена за 2020 за Steam, PS4 и Switch. Ще следим сайта за още подробности.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!