Surviving Mars ще има пост-апокалиптично продължение

От
В. Рашковски
на
11/10/2019

Симулаторът на планетно колонизиране Surviving Mars, дело на родните разработчици Haemimont Games и издателите Paradox Interactive, ще получи пост-апокалиптично продължение. Нарича се Surviving the Aftermath (което официализира ‘Surviving…’ поредицата на Paradox) и ще излезе за PC и конзоли в края на следващата година.


Според (все още постния) анонс на Surviving the Aftermath от Paradox, играта “ще намери нови начини да приложи механиките за оцеляване,” познати ни от предшественика ѝ, и ще “експериментира с този геймплей по иновативни начини, в които играчите ни ще се влюбят.” Допълнителна информация с — надяваме се — повече конкретика ще получим на тазгодишната конвенция на Парадокс, PDXCON. Тя ще се проведе на 19 октомври.


Единственият друг забележителен детайл от анонса на Paradox бяха логата на Epic Games Store и Xbox One, като излизащата “скоро” Early Access фаза на играта ще бъде достъпна само на тези две платформи. След близо едногодишния EA период, играта ще излезе официално в Epic Games Store и Steam, а също и за PS4 и Xbox One, в края на 2020.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!