Безплатни ъпдейти за Surviving Mars

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Вярвам всички от вас знаят, че Haemimont Games е едно от най-старите и уважавани български гейм студия, и че по-рано тази година именно те бяха отговорни за качествената космическа симулация Surviving Mars. Оттогава се събраха много фенски отзиви, критики и желания, и - адмирации - г-н Добрев и екипът му не са спирали да подобряват стратегията с поток от регулярни, безплатни пачове. В този дух бяха обявени и поредните два ъпдейта с научно-духовитите названия ‘Да Винчи’ и ‘Сейгън’.

Да Винчи излиза днес, а по-фактологичната алтернатива на закачливото заглавие е просто ‘Creative Mode’. С вградени “средства за редуциране на стреса” като сгради, които не се нуждаят от поддръжка, щедър начален бюджет от 100 трилиона долара (завиждайте, Space-X!) и безсмъртни колонисти, Да Винчи цели да даде на играчите “пространство за креативна свобода”.

 

На обратната страна на монетата стои ъпдейта Сейгън, заложен за септември месец. Той откровено звучи брутално.

Кръстен на един от най-популярните астрономи на 20 век, този ъпдейт е предназначен за всеки изследовател на Surviving Mars, който е счел негостоприемните му пустини за детска игра. Той включва 30 големи предизвикателства и нова степен на трудност, готови да изпотят и най-закоравелия естествоизпитател на марсианската пустош.

“Независимо дали предпочитате да разглеждате суровите марсиански бездни на спокойствие или предпочитате да сте постоянно на ръба на космическата опасност, идващите Surviving Mars ъпдейти ще имат по нещо за всекиго,” твърди прессъобщението на издателите Paradox.Напълно безплатните ъпдейти са супер готин жест от страна на Хемимонт - ако искате да хвърлите по-прецизно и стратегическо око на предстоящите промени в баланса, вижте patch notes тук.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!