Преиграйте на воля демото на Resident Evil 2

От
В. Рашковски
на
15/1/2019

Ако ви се играе демото на Resident Evil 2 римейка след 30 минутното ограничение, имаме добри новини за вас: зомбита, хапвали повечеко хитроумни мозъци, са го измислили. Играчка си е, но ако искате да шавате из Полицейското Управление на Ракуун Сити малко повечко, вече имате метод, по който да го постигнете. Демото ще бъде прекратено изцяло в края на януари, но така поне премахвате втория (и по-суров) времеви лимит. Дали чувството ви за етика се простира до или отвъд човъркането на интелектуалната собственост, оставям да решите сами. Но само ще спомена, че демото ви позволява да сте полицай, който стреля полицаи, които ядат полицаи.

Демото излезе още миналия петък вечер, и носи гордата титла “1-Shot” (Един Шанс) — сякаш времевия лимит е някакъв бонус, разбираш ли. Пфф. Особено предвид, че половината време ще прекараме в мисли “Брей, колко по-яко е това 21 години по-късно… 21 години?! Кога мина това време?! На колко съм аз всъщност?!?!”

Обратно по същество, можете да намерите демото в Steam. Тежи 7.2GB, което значително влошава идеята за неумолимия таймер. Добре, че може да се заобикаля.

Има редица описания как да преодолеете съответната защита, като за удобство ви давам подробно и добре озвучено видео малко по-долу. Ще се наложи да поръчкате разни файлове и да използвате Steam Achievement Manager-а. Това мааааай няма да ви навлече бан, но ако ви се стреля на сигурно, просто си направете отделен. Из нета се намират и trainer-и, които правят операцията с по-малко кликове, но не мога да гарантирам легитимността и липсата им на лоши намерения, така че — потърсете ги на своя отговорност, ако имате желание.

Прочее, заобикалянето на времевото ограничение на конзола е също толкова елементарно — пускате демото на друг PS4 акаунт и voilà.


Resident Evil 2 излиза на 25 януари и ако съдя по текущото ѝ място — №1 в Стийм продажбите — вероятно ще чупи финансови рекорди в най-студените дни на годината.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!