Red Dead Redemption 2 рейтинг подсказва PC версия

От
В. Рашковски
на
25/9/2019

В течение на годините системите за възрастов рейтинг са се доказали като едни от най-сигурните издайници на излизането на необявени игри, и изглежда правилото ще се потвърди за пореден път. Red Dead Redemption 2 получи нов рейтинг от Австралийската Комисия за Възрастова Класификация, което е поредният основателен намек, че PC версията на RDR2 не е далеч.


Играта получи рейтинг “За възрастни или 15+ с придружител”, който е абсолютно същия като конзолните си еквиваленти. Самият рейтинг не е никак изненадващ, предвид циничните и натуралистични сценарии, които Rockstar-ци обожават. Без да споменава платформа, новата класификация е датирана на 20 август, 11 месеца след първоначалното излизане на играта за конзоли. Напомням, че GTA5 за PC също се забави с няколко месеца след конзолния си дебют.


Това не е първият слух, който обикаля геймърските среди за PC издание на каубойския епос. По-рано тази година се разпространи LinkedIn профилът на един от програмистите на играта, в който се намекваше, че е работил по PC версия на играта. Миналата седмица пък Rockstar префасонираха своя launcher, което според спекулации подготвя почвата за PC релийза на RDR2.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!