Red Dead Redemption 2 рейтинг подсказва PC версия

 
Публикувана на
25/9/2019
Тъмен режим

В течение на годините системите за възрастов рейтинг са се доказали като едни от най-сигурните издайници на излизането на необявени игри, и изглежда правилото ще се потвърди за пореден път. Red Dead Redemption 2 получи нов рейтинг от Австралийската Комисия за Възрастова Класификация, което е поредният основателен намек, че PC версията на RDR2 не е далеч.


Играта получи рейтинг “За възрастни или 15+ с придружител”, който е абсолютно същия като конзолните си еквиваленти. Самият рейтинг не е никак изненадващ, предвид циничните и натуралистични сценарии, които Rockstar-ци обожават. Без да споменава платформа, новата класификация е датирана на 20 август, 11 месеца след първоначалното излизане на играта за конзоли. Напомням, че GTA5 за PC също се забави с няколко месеца след конзолния си дебют.


Това не е първият слух, който обикаля геймърските среди за PC издание на каубойския епос. По-рано тази година се разпространи LinkedIn профилът на един от програмистите на играта, в който се намекваше, че е работил по PC версия на играта. Миналата седмица пък Rockstar префасонираха своя launcher, което според спекулации подготвя почвата за PC релийза на RDR2.

Хванала ли те е музата? Сърбят те пръстите, а думите бълбукат върху езика ти? Пиши ни с идея или с готов материал!