Shadowkeep е новият експанжън на Destiny 2

От
В. Рашковски
на
5/6/2019

По-рано тази седмица Bungie загатнаха, че ще разкрият “следващата глава от историята на Destiny 2” до няколко дни. Изглежда най-заклетите фенове на sci-fi шуутъра на Bungie не могат да чакат, защото старателното ровене из гейм файловете на снощния Destiny 2 пач разкриват до голяма степен какво можем да очакваме занапред.

Всичко, което знаем за експанжъна — за момента.


Промоционалното изображение, ‘миньорствано’ от сръчните фенски ръце, разкрива следващият голям Destiny 2 експанжън: Shadowkeep. Той ще отведе играчите обратно до луната (да, земната луна), където играчите ще се “впуснат в дебрите на мистериозна вражеска цитадела”. Засега не е ясно на коя от известните Destiny фракции принадлежи тя, и дали не говорим за изцяло нов враг.


Изображението също разкрива колекционерското издание на експанжъна, което ще е налично директно от магазина на Bungie. Илюстрацията на заден фон пък повече от вероятно е заглавният Shadowkeep.


Промоционалният текст обещава експанжъна през есента, което вероятно сочи към обичайния за франчайза септември. Bungie обещават още информация в идните дни — “следващата ера на Destiny ще бъде разкрита след завършването на новия raid”, по техните собствени думи — така че очакваме още новини за хибридното shooter MMO в идните дни.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!