Гъската от Untitled Goose Game влиза в Resident Evil 2

 
Публикувана на
21/10/2019
Тъмен режим

Гъската — безспорната звезда от инди хита на месеца, Untitled Goose Game, е готова да замести Mr. X в неуморното преследване на протагонистите на Resident Evil 2. Благодарение на модъра Alister, гъската е на свобода в Ракуун Сити. Бог да ни е на помощ.


Модът все още не е завършен, като финалната версия предвижда гъската да тръби мощно с иконичното си врякане. Може би забелязвате, че гъската все още носи прочутата федора на Г-н Хикс. Това обаче е нарочен ефект, твърди модъра, и няма да бъде променено във финалната версия на неоспоримо епохалния мод.


“Ще си остане с федората, защото изглежда много стилно така,” отсича Alister. Не мога да не се съглася, а и не съм сигурен, че бих се опитал да сваля шапото на гигантското пернато. Изглежда много внушително.


Това далеч не е първият забавен персонаж, който замества Тиранина в задълженията му в Resident Evil 2. Други модове вкарват Big Smoke от San Andreas и Thomas The Tank Engine в същата роля. Тежко им на Claire и Leon — вероятно скоро няма да видят почивка, минимум до евентуалния римейк на Resident Evil 3.


Хванала ли те е музата? Сърбят те пръстите, а думите бълбукат върху езика ти? Пиши ни с идея или с готов материал!