Warhammer 40k Space Marine е безплатна в Humble

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Humble раздават безплатни копия на Warhammer 40,000: Space Marine за ограничено време. Всичко необходимо е описано тук, но не се бавете прекалено много, тъй като имате време до утре (1 септември 2018), 8 часа вечерта!


Ако Space Marine заглавието не ви говори много, позволете да ви го опиша с няколко думи. Ситуирана в Warhammer 40k вселената, играта ви поставя в ролята на опитния ветеран Captain Titus и без да ви бави много, ви спуска на фронта. Срещу вас стои огромна Ork орда, нахлуваща в Имперския Свят и спасението на планетата е единствено във вашите (масивни, обковани в метална броня) ръце. Представете си Gears of War, но с по-малко залягане зад стени и повече мачкане на оркски глави, и ще получите горе-долу ясна картинка. Играта е от 2011 и макар вече да не изглежда актуална, графиката е повече от приемлива, а геймплеят - забавен за няколко следобеда.


За да получите своето безплатно копие, е необходимо единствено да отидете на Humble страницата и да се запишете за newsletter-а (за което ви е необходим акаунт, ако вече си нямате при тях).  След като го направите, ще ви бъде изпратен Steam ключ по имейл, който ще трябва да валидирате до 15 септември.


Успех и слава на Императора, бъдещи Космически Пехотинци!


Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!