Shadow Warrior 2 е безплатна в GOG

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Можете да грабнете безцеремонна олдскул пуцалка Shadow Warrior 2 без пари до събота следобед. Творението на Flying Wild Hog е шумен, невъздържан и хаотичен шуутър, обогатен с болезнени лафчета (от типа, които са толкова лоши, че чак те разсмиват), порция Borderlands-ко гонене на статистики, процедурно генериране на битки и всевъзможни изроди и киборги, които да смелите до дребно кълцана кайма.

Играта спечели фенския вот за най-желана безплатна игра по случай 10-годишнината на GOG, надделявайки над сюжетно-ориентирания, емоционален разказ Firewatch и стилната, оригинална пъзел-стрелялка Superhot. Можете да добавите играта към библиотеката си тук, и не забравяйте да кажете на приятели - защото предлага и ко-оп!


Докато повечето looter shooter-и имат вредния навик да надуват вразите като балони от health в опита да смесят FPS с RPG, Shadow Warrior 2 залага много повече на FPS-коляното в произхода си. Безмилостно бърза в схватките, играта акцентира върху прецизното, отчетливо разрушение по крайниците на големите босове, докато сипва щедро с черпака от лесно убиваеми лакеи. Макар целите в играта да се изчерпват с “иди там и убий онова”, стрелбата и плячкосването са от крайно задоволяващия вид и си заслужават преиграването.

За да подобрят endgame баланса и да удължат живота на играта, Flying Wild Hog издадоха редица пачове, както и трио безплатни DLC-та с нови оръжия и над тридесет нови странични мисии. Дори да сте играли Shadow Warrior 2 преди две години, порцията ново съдържание и неустоимата примамка на безплатното раздаване си заслужават повторната инсталация.

Раздаването на Shadow Warrior 2 е активно до утре (6 октомври), 5 следобед. Не пропускайте да си я добавите оттук.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!