Sekiro разцепва с нов трейлър на TGS

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

FromSoftware показаха нов геймплей трейлър на Sekiro: Shadows Die Twice на тазгодишното Tokyo Games Show. Тъй като гласът зад кадър е на moonspeak (така де, японски) сюжетните елементи остават мистерия за мен, но имаше повече от достатъчно визуална феерия за попиване и обещаващ геймплей на показ.


Изглежда намеците за stealth механики в Sekiro не са никак преувеличени; главният герой прекарва значителна част от трейлъра приведен, прикрит и готов да нанесе фатален удар от мрака на тайници. Ако обаче уменията ви по промъкване са се изчерпали с внасянето на алкохол в дискотеки като тийнейджър, Sekiro е готов да ви компенсира с изострен досами върха на катаната екшън.


По всичко личи, че играта често ще ни разнообразява от ордите редови врази с всевъзможни босове и мини-босове в типичен Souls-маниер. Един от тях силно напомня на японизиран Wolverine, и си предричам поне дузина умирания на него. Друг балансира върху тънки, подобни на паяжини въжета из цялото помещение, и мълниеносно сменя ъглите на своите атаки. Трети е надянал Кабуки маска и се топи в сенките по един смразяващ, почти хорър начин. Накрая дори се вясва братовчеда на Кинг Конг, който е предозирал с демоничните они-влияния.


Sekiro: Shadows Die Twice излиза рано догодина - на 22 март, ако трябва да бъдем самурайски прецизни. Имате шест месеца за сухи FromSoft и Ninja Gaiden тренировки. Yosh!


Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!