Assassin’s Creed Odyssey грабва меча в нов боен трейлър

 
Публикувана на
11/8/2018
Тъмен режим

Ubisoft показаха чисто нов трейлър от предстоящото си екшън RPG в отворен, асасински свят - Assassin’s Creed Odyssey. Видеото е изцяло посветено на бойната система, която позволява невиждано за поредицата ниво на адаптивност към желанията на играча. Получаваме и първия поглед в трите 'дървета от умения' (skill trees), които ни позволяват да прогресираме в играта чрез повече от тридесет нови умения, преплитащи се по усмотрение на играча за един истински спартанец по “наш вкус”.

 

Макар основата на бойната система да се корени в Assassin’s Creed Origins, уменията прибавят нов слой комплексност в играта, и е поставен нов фокус върху мобилността на героя. Говори се и за дефанзивните възможности на спартанеца (или спартанката), като липсата на щит измества фокуса върху парирането и ответния удар. Асасинска жилка също не се е изгубила напълно в поредицата, и промъкването е все така смъртоносно ефективен вариант. Последно, но не и по важност, хвърляме поглед върху екипировката в играта и възможностите за нейното подобряване при ковач.

Това е второто видео от текущата поредица, разкриваща различни аспекти от геймплея на Одисеята; ако не сте виждали предния, фокусиран върху RPG елементите трейлър, може да го намерите тук.

Играта излиза за PC, PS4 и Xbox One на 5 октомври, но позволява ранен достъп с два дни преднина за закупилите колекционерски версии на играта.

Хванала ли те е музата? Сърбят те пръстите, а думите бълбукат върху езика ти? Пиши ни с идея или с готов материал!