MK11 разкрива Shang Tsung и обещава Sindel, Nightwolf и други

От
В. Рашковски
на
3/6/2019

NetherRealm обявиха един куп нови DLC персонажи, които ще се присъединят към редиците на Mortal Kombat 11.


Ново видео демонстрира геймплей с ветерана-злодей на поредицата, Shang Tsung. В Mortal Kombat 11, чародеят-душевадец ще бъде надарен с облика и гласа на актьора Cary-Hiroyuki Tagawa. Напомням, че Tagawa изигра Shang Tsung във филма по Mortal Kombat, така че изборът за неговия образ и подобие е прекрасен жест към миналото на поредицата — вижте само показаната в трейлъра победна поза с “Your soul is mine!” и кажете, че греша!


От геймплей гледна точка, талантите на Shang Tsung по крадене на души заемат почетно място в арсенала му. Виждаме и способността му да се трансформира в други герои по време на битка, включително всички знакови нинджи от поредицата и дори самия Raiden. Фаталът му пък буквално призовава четириръкото чудовище Goro от карантията и костите на покосеният му противник, придавайки още по-култов завършек на кървавото меле.


Достъп до Shang Tsung ще получите на 18 юни, а NetherRealm отсега загатват и три други DLC героя: Sindel, Nightwolf и гостуващият комиксов Spawn. Общо това са четири от шестте обявени персонажа в Kombat Pack DLC-то; ако внимавате в картинката (на края на трейлъра) обаче, ще чуете звук от моторна резачка и иконичната Терминатор музика. Фенското тълкувание, разбира се, сочи към появата на Ash Williams от Evil Dead и самият Terminator като финалните два героя в Kombat Pack 1.


Kombat Pack предоставя и едноседмичен ранен достъп до DLC героите, ексклузивни скинове и шепа екстра визуални благини.


Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!