Imperius се спуска в Heroes of the Storm

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Сякаш за да опровергаят, че спирането на еспорт дивизията и отнемането на голяма част от екипа на играта е последният пирон в ковчега на Heroes of the Storm, Blizzard обявиха чисто нов герой за играта — броени дни след стоварването на метафоричната секира. Макар бъдещото съдържание за играта и неговото редовно излизане да са под сериозен въпрос, изглежда екипът е бил способен да съшие още един нов герой преди да бъде пръснат по “множеството необявени близардски проекти”. Въпросният герой е Imperius, наш добър познайник от Diablo вселената.


Макар че се е появявал лично единствено в Diablo III, Империус отдавна си е затвърдил мястото в диаболичната вселена като ‘лошото момче’ на ангелския отбор. Войнственият му дизайн и агресивен подход към живота (архангел на храбростта, все пак) го нареждат в редиците на най-исканите герои в отборната близардска тупалка, и изглежда това желание ще се изпълни. Архангелът, дал палец надолу на човечеството, влиза в PTR-а на Heroes of the Storm на 2 януари 2019.


Как точно ще извъртят арогантната му, безразсъдна, но неоспоримо badass натура за да го различат от брато̀то му Tyrael (който отдавна си е в Heroes) — ще разберем съвсем скоро.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!