Разрешете 100 пъзела в Hearthstone

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Дизайнерът на мисии за Hearthstone Giovanni Scarpati е лицето на поредното Fireside Chat видео, в което Blizzard-ския екип ни дават поглед зад кулисите на най-популярната дигитална игра с карти. Днешният Разговор Край Камината беше посветен на т.нар. Puzzle Labs: серия от сингълплеър предизвикателства, които са част от новия експанжън на играта - The Boomsday Project.

 

В предни експанжъни, играчите се съревноваваха срещу AI противници в обикновени битки с конструирани тестета, нов Puzzle Labs цари духа на науката - вие (с малка помощ от добрия стар Dr. Boom) трябва да разплетете повече от 100 загадки с карти, разделени в четири категории:

Lethal: стандартната главоблъсканица, в която трябва да победите опонента си в един ход с наличните карти;

Survival: обърнат вариант на Lethal, в този режим трябва да оцелеете една единствена, мощна атака на противника;

Board Clear: изчистете всичко на игралното поле - от вашата и отсрещната страна;

Mirror: направете така, че вашата страна на полето да съвпада с тази на опонента - както самите карти, така и тяхната позиция, health и attack стойности!

Ще стартирате с лесни пъзели, като трудността се покачва с всеки следващ. От Hearthstone екипа обаче уверяват, че може да започнете разплитането на пъзелите в какъвто ред желаете, като прогресът ще се запази независимо в кой момент ragequit-нете... така де, решите да си починете за днес.

Ако разрешите всички пъзели, получавате правото да се изправите едно-в-едно срещу самия Dr. Boom, в особено трудни пъзели от всички четири категории. Наградата от това предизвикателство е Boomlabs! гърба за карти - плюс повишено самочувствие за интелекта ви, разбира се.

Puzzle Labs отварят врати на 21 август, и играчите ще получат стандартната зарибявка от три пакета с карти от The Boomsday Project експанжъна, когато се логнат. Напомням също, че все още имате шанса да вземете и трите пакета, раздадени за “отпразнуване” на новия експанжън.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!