Ghost Recon Breakpoint беше официално обявен

От
В. Рашковски
на
10/5/2019

След не-особено-завоалираното изтичане на информация по-рано тази седмица, малцина останаха изненадани от официалното разкритие на новата Ghost Recon Breakpoint. Получихме и потвърждение за дебютната дата на играта, а именно — 4 октомври 2019.


Breakpoint ще запрати играчите дълбоко във вражеска територия, на “мистериозен остров” с разнообразна флора и фауна, включително фиорди и вулкани. Островът е населен и с многобройни дрони, защото разбира се, говорим за близко-футуристичен военен екшън. Потвърди се и доскоро спекулираното участие на актьора Jon Bernthal (The Punisher, The Walking Dead) в ключова роля в играта.


“Вече не сте ловеца,” загатват Ubisoft. Вместо това, по петите ни са пуснати еквивалентно елитните бойци от отряда ‘Вълците’ (Wolves), а заглавната ‘Точка на пречупване’ (Breakpoint) препраща към ръба на провала, на който се намират главните герои и тяхната мисия.


Играта ще има четири класа бойци към момента на излизането си, като още ще бъдат добавени “по-късно”. Играчите ще могат да променят специализацията си според мисията във временни лагери, наречени ‘Биваци’ (Bivouac). Поставя се и акцент върху всевъзможните рани, които героите могат да понесат, и техният реалистичен ефект върху поведението им в битка.


За повече подробности, можете да гледате целия дебютен стрийм по-долу.


Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!