От
В. Рашковски
на
23/9/2019

Надявам се, че сте грабнали своите копия на The End is Nigh и Abzu от Epic Games Store, защото вече сме в разгара на нова раздаванка. Тази седмица предложението е едно, а именно — Conarium, хорър адвенчър в Лъвкрафт стилистика, който разказва за ужасяващата съдба на група учени, решени да изследват дълбините на човешките крайности в скованата от вечна зима полярна пустош.


Conarium (която сме играли на стрийм, впрочем!) ви пробужда в изоставена научна лаборатория на Южния полюс. Съвсем скоро подхващате нишката както на своята необяснима несвяст, така и на липсата на вашите колеги, а също и… смущаващите… промени във вас и заобикалящата ви среда. Ще изследвате научния комплекс, а също и вашите сънища и видения, където гротескни създания всячески ви препятстват да разплетете възела на ужасяващата, свръхестествена мистерия.


Това обаче не е единствената мистерия: остава и неизвестността на следващата раздаванка в Epic, която ни очаква след броени дни. За пръв път заглавието е оставено под въпрос (буквално - пише “???”), но изображението ясно сочи към Batman игри, каквито засега няма в този дигитален пазар. Използваната картинка е “Да живее Прилепът” от 80-тата годишнина на Батман, но някои от парчетата в колажа са заместени от Lego Batman извадки. Най-смелите предположения са за раздаване на Arkham трилогията плюс Lego Batman трилогията, а тук си падаме мечтатели… та дано!

Въпросният тийзър.


Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!