Вижте пустинята претворена във Fallout 4: New Vegas

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Fallout 4: New Vegas е от онези смайващо амбициозни фенски модове, които целят да пресъздадат по-стара Bethesda игра в по-нова. Този път, както името подсказва, идеята е да се пресъздаде New Vegas във Creation енджина на Fallout 4. Още през март екипът от модъри реши да озвучи наново цялата игра, в отговор на легалните проблеми и последващо закриване на Fallout 4: Capital Wasteland мода, въртящи се именно около употребата на говор от оригинала.


Fallout 4: New Vegas продължиха въпреки проблемите на сестринския проект, и вече можем да видим някои от решенията им в действие. Видеото по-горе показва началото на играта, в което Doc Mitchell (с нов озвучител) ни събужда и превежда през създаването на героя. Макар да не е най-вълнуващата част от New Vegas, то поне дава добра демонстрация какво може да очакваме от освежените модели на персонажите.

Общо взето, това е добрият стар New Vegas - по мнението на мнозина, най-добрия Fallout от Bethesda ерата на поредицата - само че минал през пластичната операция на нови анимации, модели и една шепа интерфейс звуци. Единственото, което липсва за напълно автентична атмосфера, са DLC pop-up напомнянията.


Шегувам се, това не липсва на никого. Ако проектът ви е интересен поне колкото на мен, можем дружно да го следим в неговия уебсайт и Facebook страница.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!