Elder Scrolls Blades е в отворена бета

От
В. Рашковски
на
9/4/2019

Миналата седмица The Elder Scrolls: Blades излезе в ‘ранен достъп’ (early access), който беше чиста проба премълчана затворена бета със случайни покани към потребители. Считано от миналия петък (5 април) обаче, играта е в общодостъпна бета версия.


Официалният twitter акаунт на Bethesda оповести, че всеки с акаунт в тяхната платформа може да играе играта. Потребителският профил в сайта на Bethesda е, разбира се, безплатен — така че ако искате да надникнете в първата официална преработка на Elder Scrolls вселената на мобилен екран, вече можете.


Новината дойде с обстоен ъпдейт за играта, който елиминира най-належащите бъгове. Bethesda търсят обратна връзка и за “най-тежкият враг в играта… сребърното ковчеже”, правейки препратка към изобилните количества от зле балансирано ‘средно ниво’ на награда в играта, чиито таймер за отключване извиква най-лошите спомени за браузър игрите от миналото десетилетие.


Списъкът с поддържаните мобилни устройства можете да откриете тук — както сами ще се уверите, графично тежка игра като тази изисква хардуер от последно поколение.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!