Вижте Assassin’s Creed 3 Remastered в действие

От
В. Рашковски
на
7/2/2019

Ubisoft ни дадоха пръв поглед в Assassin’s Creed 3 Remastered, който излиза на PC, PlayStation 4 и Xbox One на 29 март. Впрочем по всичко личи, че ще излезе и за Nintendo Switch, макар Ubisoft да мълчат и да се ослушват по въпроса.

Assassin's Creed 3 Remastered, както името услужливо подсказва, е излъскана версия на северноамериканската част на видимо неизчерпаемата поредица, което излезе преди цели седем години — в бавно отдалечаващата се 2012.


Преизданието включва и ремастерирана версия на паралелното Vita заглавие Liberation, както и всички сингълплейър DLC-та — да, включително онзи бизарен бъркоч с Крал Вашингтон.

Ако подобно на мен имате съмнителната чест да притежавате сезонен пас за Assassin's Creed Odyssey, получавате този ремастер безплатно. Всички останали, разбира се, ще трябва да се бръкнат за удоволствието. За да прецените дали си струва, може да хвърлите око на ‘сравнителния’ трейлър:


Забавен факт: страницата на играта в магазина на Ubisoft включва скрийншот на главния герой Connor в кану — геймплей елемент, който беше отрязан от играта още навремето. Дали снимката е сложена погрешка или канутата ще видят бял свят седем години по-късно, в един по-пипнат ремастър? Ще разберем съвсем скоро.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!