Anthem с ремикс на Ози за дебютния трейлър

Когато наближи излизане на игра от порочния тандем на BioWare и EA, винаги настава време за онзи трейлър. Да, за онзи (поне теоретично) магичен отрязък, който е предназначен да надъха консуматора да разтвори портфейла преди премиерата с възможно най-яките кадри, ефекти и звук. Понякога обаче маркетинговите глави в EA се спъват на последната стъпка и плясват неадекватен музикален съпровод на иначе пипнат видео продукт — справка трейлъра на Dragon Age с Мерилин Менсън.


Понякога обаче уцелват правилната мелодична надъхвачка и смея да твърдя, че драматичния съпровод на Anthem launch трейлъра е едно от най-точните им попадения.


Да, това което чухте е оркестрален, издъбстепстван ремикс на “Crazy Train” на Ozzy Osbourne. И да, някак си се е получило и съумява да бъде най-приятния за окото материал около Anthem, който ми е попадал. Изпълнен е с толкова бомбастичен героизъм, че почти запазих сериозно изражение, докато мъжкарски глас зад кадър ме апелира да “докосна мощта на своето Копие (Javelin).” Почти.

Ако си търсите първоизточника на този ремикс (макар че не е 1:1), ето го тук. Ако си търсите Anthem, ще трябва да почакате до 22 февруари.

Хванала ли те е музата? Сърбят те пръстите, а думите бълбукат върху езика ти? Пиши ни с идея или с готов материал!