The Last of Us 2 излиза февруари догодина

От
В. Рашковски
на
26/9/2019

Дългоочакваното продължение на кинематографичния апокалипсис на Sony, The Last of Us Part 2, най-сетне има дата на излизане. Притежателите на PS4 ще получат поредната легитимация на своята покупка на 21 февруари 2020.


The Last of Us Part 2 подхваща сюжета около пет години след оригинала за PS3 от 2013, като този път поемаме ролята на Ellie. Доскорошните слухове бяха потвърдени в кратките откъслеци геймплей — Joel се завръща, а Ashley Johnson и Troy Baker отново са в съответните роли. Naughty Dog не пропускат да ни дадат и поглед зад кулисите на брутален свят, който губи човечността си късче по късче след вирусния апокалипсис, който срива цивилизацията ни.


Трейлърът с датата на излизане, който беше гвоздея на програмата на снощния State of Play на Sony, неизбежно слага началото на масивната рекламна кампания за една от най-чаканите PS4 игри — тепърва ще видим още много подробности, а също и дългоочаквани ‘чист геймплей’ демонстрации от най-новото отроче на Naughty Dog. Ако имате алергия от спойлери, сега е идеалния момент да изпаднете в информационна хибернация!


Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!