Запознайте се с бандата на Red Dead Redemption 2

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

В течение на няколко дни, Rockstar разкриха огромна част от персонажите на дългоочакваната Red Dead Redemption 2 в техния Twitter акаунт. С финален пост в късната петъчна вечер, изглежда Бандата на Dutch ще наброява впечатляващата бройка от 23 отчетливи, запомнящи се характера. За много от тях не бяхме чували нищо, поне до момента. Малък семпъл от тях, само за привкус:


След като приключиха с тийзването им герой по герой, Rockstar се смилиха и пуснаха обобщаваща официална страница на бандата, която включва допълнителни детайли за всеки неин член. “Сбирщина от престъпници, ренегати и несретници, обвързани от харизматичният идеалист Dutch van der Linde. Те са избрали да живеят избягвайки закона, но сега се страхуват, че той ги настига,” казват накратко Rockstar за нашите герои.


Отдайте чест и пуснете мъжка сълза, когато скролнете покрай John Marston, след което задраскайте датата 26 октомври - тогава Red Dead Redemption 2 ще загнезди див, каубойски куршум в нашите PlayStation 4 и Xbox One конзоли.


Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!