Първи трейлър за Resident Evil Project Resistance

От
В. Рашковски
на
10/9/2019

Първото разкритие идва във формата на изцяло кинематографичен тийзър, който показва шайка симпатяги, които бродят из мистериозна лаборатория — и биват възнаградени със засада от познат инструментариум чудовища от вселената на Resident Evil. Трейлърът завършва секунди преди развръзката, а именно — с появата на култовия заплашителен исполин / стилен шапкар, tyrant-а Mr. X.


Макар самият трейлър да не навлиза в геймплей продробности, съпътстващият промоционален туийт от Capcom потвърди, че Project Resistance ще бъде “чисто ново, отборно survival horror изживяване”. Това като цяло отговаря на предходните спекулации, че Capcom ще се опитат да осъвременят кооперативната формула на отдавнашната съпътстваща поредица Resident Evil Outbreak.


Project Resistance ще излезе на PC, PS4 и Xbox One, но засега няма обявен срок. Capcom обещават, че ще разкрият повече подробности, включително и първо показно на геймплея, на тазгодишното Tokyo Game Show. Въпросното събитие е тази седмица, между 12 и 15 септември.


Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!