Hitman 2 се завръща в джунглите

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

IO Interactive демонстрираха Hitman 2 мисия в знойните колумбийски джунгли, изпълнена както с маскирани и обгърнати в пончота врагове, така и с вечно необходимите гъсти шубраци, в които да криете безжизнените им тела.



Ако името на тийзъра - “Welcome to the Jungle” - ви е настроило за мощни Guns N’Roses рифове, не сте единствените изненадани. Вместо това имаме приглушени, убийствено напрегнати перкусии, под чиито звуци Агент 47 невъзмутимо планира маршрут в открито ниво, промъква се свободно и свети маслото на безименните наемници в един нов прочит на методичната, смъртоносна симфония, която сме свикнали да виждаме от култовия гологлавко. Остава само да видим дали ще има смигване към колумбийското ниво от първата игра в поредицата, Hitman: Codename 47 (опитвам се да не осмислям, че оригиналът е на 18, за да не ми стане лошо).

Очакваме Hitman 2 през ноември, като играта ще включва и ъпдейтнати версии на нивата от Hitman 1 reboot-a като DLC. Вече станахме свидетели на дебютния Маями трейлър на заглавието, а после видяхме и Агент 47 да използва замразена риба за хладно (хъ-хъ) оръжие. Напомням, че за разлика от предната част от 2016, новата Hitman игра няма да бъде епизодична и ще включва всички нива от ден първи, за което вдигам всеки възможен палец по себе си в одобрение.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!