Нови бойци нагазват в Tekken 7

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Неуморната арена на Tekken 7 получава двама нови бойци тази седмица: Marduk, гневният бандюга, който (подобно на Фики) май пропуска тренировките за крака, и Armor King единственият пичага, който не е разбрал, че да носиш броня в турнир по ръкопашен бой не е честно. Третият раздавач на юмручно правосъдие е от нежния пол — най-не-индианската индианка, Julia Chang — и ще се присъедини към списъка с герои скоро. Новите бойци бяха обявени от директора на играта Katsuhiro Harada по време на Tekken World Tour финалите, кулминацията на цяла година размяна на тупалки. Впрочем ако някога сте се съмнявали, че Tekken е една изключително реалистична и земна симулация на бойни изкуства, вече нямате повод — световното го спечели Пандата.


Кхъм. Да се върнем на новите бойци.


Craig Marduk е професионален боец от Австралия, чиито интереси (ако вярваме на съкровищницата от Текен информация фенско wiki) е да наранява хора — освен родителите му, защото дори най-големият психопат обича мама. Той е един много, ама много гневен тип, със склонност да убива всеки нещастник, който го ядоса. Ето как изглежда в действие в Tekken 7:



От другата страна на барикадата е неговият заклет-враг-превърнал-се-в-приятел Armor King, познат още като “Другия Пич с Маска на Ягуар” (освен стандартния King). И понеже технически Marduk убива Armor King в Tekken 4 (без да иска?!), новият боец би трябвало да е малкият му брат, наречен просто Armor King II. Как така не разбирате? Това са Текен фундаменти, моля да внимавате!



Обратно по същество. Ако притежавате Season 2 пас, взимате гореописаните бойци още сега. Уви, все още няма видео на Julia Chang в действие и тепърва ще научим повече относно коя е тя и за какво се бори, но засега знаем, че ще…  планира да залесява гори… и да се бори за екологията… и да бъде стриймърка…? ...И да тупа лошите Мишима, разбира се. С трейлър се сдоби и гост-звездата Negan, който прекрачва невъзмутимо от вселената на The Walking Dead в сравнимо откачената Текен реалност.


Не знам за вас, но се надявам Tekken никога да не загуби тази абсурдно-откачена нишка, която ни позволява да бием буквално Дявола с бейзболна бата.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!