Новият звяр Deviljho захапва Monster Hunter: World

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Макар “Девильо!” да звучи като изкусен испански мачо или кофти текила коктейл, от тази седмица нататък е по-вероятно да го свързваме с тих, панически ужас, докато бягаме из дигиталните джунгли на Monster Hunter: World. Deviljho е името на нов, безплатен звяр, който може да свалите в играта за да обогатите репертоара на чудати и адски териториални създания, населяващи света ѝ.


Ако трябва да ви опиша Deviljho, то си представете греховна и леко озадачаваща кръстоска между краставица, кактус и тиранозавър, с екстра доза зъби щедро дарени от крокодилски братовчед. Кръвта на Девильо кипва за секунди и се сбива с всичко живо, захапвайки до средно големи зверове (ала Great Jagras) и размахвайки ги като жива бухалка. По-малките животни пък биват погълнати живи, на място. Ако се чудите къде е Девильо, то вероятно е точно зад онзи храст отсреща. Пълнете гащите отсега.


За да ви успокоя поне малко - имайте предвид, че Злият Джо (както се превежда японското име на Deviljho) няма да точи лиги по неопитните ви герои. Необходимо е да сте завършили сюжетната мисия “??? Rathian”, след което ще го откриете на случайни шест- или седем-звездни мисии, както и експедиции от висок ранг. Зъбатият краставичок може да бъде ловуван и в специалният му куест, “The Food Chain Dominator”. А ако сте си мислили, че базовият вариант на звяра е корав, почакайте да видите Tempered версията му още по-късно в играта.


Deviljho е безплатно и вече достъпно допълнение за всички притежатели на Monster Hunter: World.


Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!