2B от Nier: Automata влиза в Soulcalibur 6

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Тътенът, който чувате в далечината, не е земетресение: просто хиляди waifu възглавници експлодират в едновременен екстаз, след като 2B от Nier: Automata беше потвърдена като гост-герой в Soulcalibur 6. Кръвосмешението между Square Enix / Bandai Namco беше анонсирано на Paris Games Week, с прилежащо видео на героинята в действие - размахвайки безпогрешното си острие и използвайки някои от знаковите си умения от миналогодишното RPG, като телепортацията и POD асистентите.



2B е вплетена в сюжета на Soulcalibur 6 чрез ...някакъв...? конфликт с ветеранката Ivy, но май е по-добре да не си задаваме излишни въпроси за андроиди и тяхната роля в аниме-стилизирани средновековни тупалки. Предвид, че в Soulcalibur 4 имахме на разположение Дарт Вейдър, този път гостенката стои направо на място. Ето какво гласи официалното съобщение:

“Мисия: да елиминирам вражеският обект познат като Soul Edge. 2B от Nier: Automata се присъединява към битката на души и мечове в Soulcalibur 6! Владеейки нейните знакови остриета, бойният андроид ще се сражава, докато мисията ѝ не бъде изпълнена. Очаквайте я скоро!”

Видеото потвърждава не само появата на 2B, но и нейният втори костюм (вдъхновен от Nier-ския Kaine), комплект оръжия, шепа части и стикери, с които да я украсите по свой вкус, че дори и нова музика и собствена арена. Изобщо, фенсървис на корем!

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!