Колекционерската новела по WoW: BfA е безплатна онлайн

От
В. Рашковски
на
7/1/2019

Ако следите разгорещените (направо изпепеляващи) дебати около сюжетните нишки предхождащи World of Warcraft-ския експанжън Battle for Azeroth, вероятно ви е известна въртележката от емоции около ръководството на Ордата. Днес Blizzard обявиха, че новелата от колекционерското издание на играта - съдържаща историите “Елегия” (Elegy) на Christie Golden и “Добра Война” (A Good War) на Robert Brooks - са налични за безплатно четене онлайн. Ако пък имате афинитет към дигиталните четци, можете да си ги изтеглите и в PDF формат.

 

Всяка от двете истории се фокусира на конкретна фракция: “Елегия” е посветена на Алианса, докато “Добрата Война” е отдадена на Ордата. И двете се фокусират върху изгарянето на Телдрасил, като всяка страна на барикадата споделя своята гледна точка около събитията. Макар че не придвижват сюжета напред (тази привилегия е запазена за самия експанжън), и двете истории хвърлят малко повече светлина върху реакциите на ключовите герои в конфликта. Без да искам да взема страна (кхъ кхъ), ако ви е харесало как Saurfang нахока Sylvanas в Old Soldier анимацията, определено ви съветвам да разлистите дигитално “Добрата Война”.

Имате по-малко от седмица да си опресните сюжета, тъй като World of Warcraft: Battle for Azeroth нагазва екраните ни на 14 август.

Искаш нещо да ни кажеш?
Присъедини се към дискусията в Discord!